Cel mai mare concurs de povestiri online din lume

Și câștigătorii sunt...

Deschizători de drumuri

Unele povestiri forțează limitele, fie aducând o întorsătură originală într-un gen consacrat sau desprinzându-se complet de norme. Acest premiu recunoaște autorii deschizători de drumuri.

Debut

Prima impresie contează mult. Numeroși autori remarcabili și-au pus amprenta asupra comunității Wattpad în 2016. Acest premiu Watty celebrează operele autorilor care au debutat anul acesta.

Bijuterii ascunse

Crezi că povestirea ta a trecut neobservată? Mai gândește-te! Noi, cei de la Wattpad, suntem mereu în căutare de diamante neșlefuite. La fel și în cadrul Premiilor Watty - am răscolit printre înscrieri pentru a scoate la lumină povestiri remarcabile de care voi, cititorii de pe Wattpad, vă veți îndrăgosti.

Lecturi captivante

Povestiri care te acaparează, de care nu te poți desprinde, chiar și atunci când ochii ți se închid în mijlocul propoziției... Acest premiu se decernează povestirilor de pe Wattpad care creează dependență.

Gura lumii

Povestirile din această categorie pun pe foc comunitatea. Au inspirat atât de multe conversații și dezbateri încât nu am putut să nu le observăm. E vorba de povestirile imposibil de ignorat care au stârnit discuții aprinse în rândul cititorilor.

Ediția de colecție

Membrii comunității Wattpad sunt celebri prin faptul că își construiesc propriile biblioteci de povestiri preferate. Câștigătorii din această categorie sunt autorii ale căror povestiri au fost adăugate la bibliotecile celor mai mulți membri ai comunității Wattpad.

Voci noi

Uneori tinerii autori trec neobservați. Dar nu pe Wattpad! Noi suntem mereu în căutare de talente noi și acest premiu celebrează unii dintre cei mai talentați autori noi.

HQ Love

Premiul HQ Love se decernează povestirilor adorate de angajații Wattpad. Aici, la sediul central, ne plac mult povestirile de calitate. Din fericire nu ducem niciodată lipsă de povestiri extraordinare care să ne satisfacă gusturile eclectice.

Alegerea publicului

În ziua votului, ne-ați trimis tweet-uri pentru a vota pentru povestirile preferate. Premiul Alegerea publicului se va decerna povestirilor care au primit cele mai multe tweet-uri.

Știai că...

45 de milioane de persoane folosesc Wattpad în fiecare lună

Iată oportunitatea perfectă pentru a fi descoperit(ă) și a-ți promova povestirea în rândul a milioane de cititori!

Wattpad este disponibil în întreaga lume și permite postări în 50 de limbi diferite... și urmează să mai adăugăm și altele

Alătură-te comunității noastre cu adevărat internaționale de autori și cititori.