Verdens største online skrivekonkurranse

Og vinnerne er...

Forfatterdebut

Førsteinntrykket er viktig. I 2016 har noen nye, fantastiske forfattere gjort seg bemerket i Wattpad-samfunnet. Denne Watty Award feirer utmerket fortellerkunst fra forfattere som debuterte i år.

Skjulte perler

Tror du historien din har gått upåaktet hen? Da må du tro om igjen. Wattpad leter alltid etter skjulte perler som Wattpad-leserne vil elske.

Bokslukeren

Du kjenner vel til historier som du bare ikke klate å legge fra deg selv om du sovnet midt i en setning? Denne prisen går til Wattpad-historier som oppslukte leserne fra begynnelse til slutt.

Snakkisen

Historier i denne kategorien engasjerer Wattpad-felleskapet. De inspirerte til samtale, debatt og engasjement på en slik måte at vi ikke kunne unngå å legge merke til det. Dette er historiene alle snakker om.

Samlerutgaven

Wattpadders er kjente for å bygge sine egne favorittbibliotek. Vinnerne i denne kategorien er de historiene som medlemmene i Wattpad-felleskapet har lagt til oftest i sine bibliotek. Dette er historier som inspirerer og det er ingenting galt med det!

Nye forfattere

Noen ganger går nye forfattere upåaktet hen, men ikke hos Wattpad! Vi ser etter nye talenter og denne prisen er ment for nye, talentfulle forfattere.

Hovedkontorets favoritt

Hovedkontorets favoritt er premien som er best likt blant personalet på Wattpad-hovedkontoret. Her på hovedkontoret kommer man langt med en fantastisk historie og på Wattpad finnes det mange briljante historier som vil gjøre oss alle fornøyde.

Folkets valg

På avstemningsdagen tvitret du oss for å fortelle dine favoritthistorier. Prisen Wattys Folkets valg vil gå til historier som mottok flest tvitringer.

Visste du at?

45 millioner mennesker bruker Wattpad hver måned

Nå har du muligheten til å bli oppdaget som forfatter og få historien din lest av millioner av mennesker!

Wattpad er tilgjengelig over hele verden og støtter 50 ulike språk... og dette er bare begynnelsen

Delta i vårt internasjonale forfattersamfunn og bli en del av noe stort.