Μεγαλύτερος διαγωνισμός online γραφής του κόσμου

Και οι νικητές είναι...

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ

Λένε ότι μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις, αλλά αυτό το έτος αυτό θα μπορούσε να αξίζει ένα Watty βραβείο. Το Βραβείο Εικονικής Αφήγησης αναγνωρίζει τις εκπληκτικές συμμετοχές που χρησιμοποιούν πολυμέσα για να δημιουργήσουν μοναδικές ιστορίες, συμπεριλαμβανομένου τα πάντα από εικονογραφημένα μυθιστορήματα σε βιβλία μαγειρικής και οτιδήποτε ενδιάμεσα.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ

Κάποιες φορές οι ιστορίες ωθούν τα άκρα. Είτε είναι μια φρέσκια μάτια σε ένα καθιερωμένο είδος, ή μια πλήρης απόκλιση από τα συνηθισμένα, αυτό το βραβείο αναγνωρίζει συγγραφείς που ανοίγουν νέους ορίζοντες.

ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ

Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντική. Το 2016, μερικοί φανταστικοί νέοι συγγραφείς σημάδεψαν την κοινότητα του Wattpad. Αυτό το βραβείο Watty τιμά την καταπληκτική δουλειά των συγγραφέων που κάνανε το ντεμπούτο τους φέτος.

ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ

Νομίζετε ότι η ιστορία σας περνά απαρατήρητη; Σκεφτείτε το ξανά. Στο Wattpad πάντα αναζητάμε ακατέργαστα διαμάντια. Τα Wattys δεν αποτελούν εξαίρεση εφόσον ψάχνουμε καταπληκτικές ιστορίες που θα λατρέψουν οι αναγνώστες του Wattpad.

ΕΘΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

Ξέρετε αυτά τα αναγνώσματα που σε τυλίγουν στα δίχτυα τους και δεν σε αφήνουν να ξεφύγεις; Τις ιστορίες που δεν μπορείς να σταματήσεις να διαβάζεις, ακόμα κι όταν τα μάτια σου κλείνουν; Αυτό το βραβείο πηγαίνει στις πιο εθιστικές συμμετοχές των Wattys.

ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ

Οι ιστορίες σε αυτήν την κατηγορία βάζουν φωτιά στην κοινότητα του Wattpad. Δημιουργούν ντόρο, συζητήσεις, και συγκρούσεις - σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην περνάνε απαρατήρητες. Αυτές είναι οι ιστορίες που δε γίνεται να αγνοηθούν και που σας κάνουν να παραμιλάτε.

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Οι Wattpaders είναι διάσημοι για τις βιβλιοθήκες τους με τα αγαπημένα τους βιβλία. Οι νικητές αυτής της κατηγορίας είναι αυτοί που οι χρήστες του Wattpad εχουν προσθέσει τις περισσότερες φορές. Είναι ιστορίες που εμπνέουν την ανάγκη να τις αποθηκευεις - και δεν πειράζει καθόλου!

ΝΕΕΣ ΦΩΝΕΣ

Υπάρχουν φορές που νέοι συγγραφείς περνούν απαρατήρητοι. Αλλά όχι στο Wattpad! Έχουμε το νου μας στα νέα σπουδαία ταλέντα και αυτό το βραβείο δίνει βαρύτητα σε ορισμένους πραγματικά χαρισματικούς συγγραφείς που μόλις βγαίνουν στο προσκήνιο.

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΩΝ HQ

Το βραβείο Τα Αγαπημένα Των HQ αναγνωρίζει τις ιστορίες που εχουν αγαπηθεί από το προσωπικό του Wattpad. Εδώ στα Κεντρικά, μια φοβερή ιστορία φτανει ψηλα. Ευτυχώς, δεν υπάρχει έλλειψη λαμπρών ιστοριών για να ικανοποιήσει τα εκλεκτικά μας γούστα.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ

Την ημέρα της ψηφοφορίας, κάνατε tweet για να μας δείξετε τις αγαπημένες σας ιστορίες. Το Βραβείο Κοινού των Wattys θα δωθεί στις ιστορίες που έχουν λάβει τα περισσότερα tweets.

Γνωρίζατε ότι;

45 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Wattpad κάθε μήνα

Τώρα είναι η ευκαιρία να ανακαλυφθεί η συγγραφή σας και να εκθέσετε την ιστορία σας σε εκατομμύρια αναγνώστες!

ΤΟ WATTPAD ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ 50 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ… ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ

Ελάτε μαζί μας στην πραγματικά διεθνή συγγραφική μας κοινότητα και γίνετε μέρος από κάτι μεγαλύτερο.